De mensen achter Kempen advies!

Over Kempen Advies

Wij zijn Judith Donkers en Maurice Lewiszong. Samen al jaren lang als collega's werkzaam in de bank- en verzekeringswereld. Na respectievelijk 13 en 18 jaar gewerkt te hebben bij de RegioBank te Vessem vonden wij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 2019 zijn wij met veel enthousiasme van start gegaan met een eigen advieskantoor. Gezamenlijk vinden wij het zeer belangrijk om op een persoonlijke manier te werken en onze relaties geheel te ontzorgen met financiële zaken. Onze ambitie is niet om een groot kantoor te worden. Wij geloven meer in een kleinschalig en vast klantenbestand, waar klanten zich thuis voelen. Geen lange wachttijden, maar direct een helder antwoord krijgen!
Judith Donkers:
Na mijn verzekeringsopleiding ben ik vanaf 2006 werkzaam in het vakgebied verzekeringen. Bij mij kunt u terecht voor uw schadeverzekeringen. In een persoonlijk gesprek zet ik graag samen met u, uw wensen op een rij en ga dan graag zoeken naar een passend advies. Het beheer van de lopende verzekeringen vind ik erg belangrijk. Met gewenste regelmaat de klant blijven volgen zodat de verzekeringen altijd aansluiten op de wensen en persoonlijke behoefte van de klant. Op deze manier houd ik maatwerk hoog in het vaandel!
Indien er zich een schade voordoet ben ik u ook graag van dienst om u te ontzorgen.
Maurice Lewiszong:
Op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieel advies kan ik u adviseren. In 2001 ben ik begonnen als medewerker verzekeringen. Door het volgen van diverse opleidingen en trainingen heb ik me in de loop der jaren ontwikkeld tot allround erkend financieel adviseur. Met het geven van persoonlijke aandacht en eerlijk advies is het mijn doel een langdurige relatie met klanten op te bouwen. Door goed naar uw wensen te luisteren probeer ik daarop een passend financieel advies te geven. Belangrijk vind ik dat mensen tevreden zijn en het advies ook echt begrepen hebben!
Graag wil ik u vanaf het eerste moment ontzorgen zodat u met een gerust hart uw financiële zaken bij ons kunt achterlaten.